Activiteiten en agenda

Activiteiten op Curaçao

Suggesties

Hieronder vind je een aantal geweldige activiteiten op Curaçao die je niet kunt missen

Historisch Willemstad 

De klokgevels op de Handelskade figureren op de meeste ansichtkaarten van Willemstad. De fotogenieke huizen doen denken aan de Amsterdamse grachtengordel.

Meer lezen

Ontdek de onder- waterwereld

Zwemmen tussen zeeschildpadden, barracuda’s en reuzenmanta’s: duiken op Curaçao is een droom. U wordt omringd door scholen engel-, papegaai- en trompetvissen of kunt een deinende zeespons van dichtbij bewonderen.

Meer lezen

Romantische landhuizen

Lang geleden werd er op wel 100 plantages op Curaçao suikerriet, aloë en indigo verbouwd. Het middelpunt van zo’n plantage was het landhuis: een riante villa die onderdak bood aan de plantagehouder, het gezin en de huisslaven.

Meer lezen

Otrobanda: de andere oever

De naam Otrobanda, van de wijk aan de andere kant van de beroemde pontjesbrug in Willemstad, is Papiaments en betekent letterlijk ‘de andere oever’.

Meer lezen


Klein Curaçao

Snorkelen in het turkooizen water tussen de schildpadden en dolfijnen. Schelpen zoeken in de branding. Luieren in een hangmat onder een palmboom. Duiken naar kleurig koraal en onderwatergrotten.


Meer lezen


 Het Christoffelpark

Ver weg van Willemstad en Mambo Beach ligt Christoffelpark, de ongerepte uithoek van Curaçao.Dit ruige natuurreservaat vol zeldzame wilde orchideeën, torenhoge cactussen en meterslange leguanen wordt omringd door statige koloniale landhuizen, een indrukwekkende rotskust en natuurlijk de azuurblauwe Caribische Zee.

Meer lezen


Romantische escapades

Curaçao is een populaire bestemming voor honeymooners. Niet zo vreemd, want alles is aanwezig: soezerige bountystranden, luxueuze resorts, prima restaurants en bijna alle dagen tropische zonneschijn.

Meer lezen


De beachclubs 

De strandtenten van Curaçao zijn roemrucht. Overdag kun je er uren luieren of liggen, maar daarna worden de loungebedden, tafels en stoelen opzij geschoven en gaat het los tot het ochtendgloren.


Meer lezen


Flamingo's spotten

Het hart van het Jan Thiel natuurgebied is het grote meer. Dit is een saliña (zoutmeer). Het water van dit meer is, zoals de naam al zegt, heel erg zout.

Meer lezen

Agenda

The best happy hours

Every week

Wet and Wild op Mambo Beach op Vrijdag-Zaterdag en Zondag.
Ook op zaterdag bij Zanzibar Jan Thiel Beach.Houd de lokale agenda's in de gaten voor alle feesten rondom oud en nieuw en last but not last FUIK baai dag op 1 of 8 januari 2017.

Farmersmarket Bij Mambo Beach Boulevard

zaterdag 5 November van 8.00 -15.00 uur

Houd de lokale agenda's in de gaten voor alle feesten.

Rondom oud en nieuw

 En last but not least FUIK baai dag op 1 of 8 januari 2017.

Delen