Appartementen & prijzen

Appartementen
vanaf € 44,-

Deze 2 appartementen bevinden zich twee huizen verder op in de straat en dus op loopafstand van het miniresort. De appartementen hebben een zeer ruime slaap- en woonkamer. Ideaal voor twee of drie personen. Het is mogelijk om met maximaal vijf gasten in de appartementen te verblijven. (3 in de slaapkamer en 2 op de slaapbank. De gasten van deze appartementen kunnen ook gebruik maken van het zwembad in het mini resort.

De appartementen hebben veel privacy en een ruim terras met heerlijke ligstoelen en uitzicht op een prachtige tropische tuin. 

Appartementen
vanaf € 52,-

Deze appartementen bevinden zich in het Mini Resort. Het éénslaapkamer appartement is uitermate geschikt voor twee personen. Queen size bed, goede airconditioning, senseo koffie apparaat en broodrooster. Er is ook een appartement met een extra single bed, voor degene die liever apart slaapt of een derde persoon. Deze appartementen hebben een kleine woonkamer met compleet ingerichte keuken  koel-vrieskast, magnetron, gasfornuis, oven, koffieapparaat, broodrooster etc. Verder is er een flat screen televise met circa 60 TV zenders, waaronder NPO 1, 2, 3 en BVN (het beste van Vlaanderen en Nederland), verder engelse, amerikaanse, duitse en spaanse zenders. Net als alle andere appartementen een terras met veel privacy en uitzicht op het zwembad en / of de tuin.

Chalet appartement
vanaf € 52,-

Dit appartement is onze laatste aanwinst op het complex . Dit appartement kijkt uit op de tropische tuin en zwembad. De ruimtes in het appartement zijn iets kleiner, maar wel heel knus en er is ruimte voor vier personen. Twee kleine slaapkamers met tweepersoonsbedden en/of twee een persoons bedden. Het appartement is heel goed geïsoleerd en houdt de koeling perfect vast. Het terras ligt heerlijk op de wind. De keuken is klein maar beschikt over alle faciliteiten. Warm-water douche, gas-kookplaat, magnetron, koffiemaker en wifi.

Appartementen
vanaf € 57,-

Deze appartementen zijn ruimer van opzet. Hebben een slaapbank in de woonkamer. De appartementen hebben een groter terras, hebben uitzicht op het zwembad en een tuin met veel privacy. Eén van deze appartementen heeft een ruim dakterras en heeft zelfs een vergezicht op zee. 

De appartementen zijn daarnaast uitgerust met een speciale koffiemachine, waarmee Puro fair trade koffie en Miko koffie via capsules bereid kunnen worden. In deze appartementen is in de masterbedroom plek voor een extra bed of baby bedje. Op de bank/sofa kunnen nog twee personen slapen (max vijf personen). Meer comfort is er uiteraard in een twee slaapkamer appartement vanaf 69 euro. Compleet ingerichte keuken koel-vrieskast, magnetron, gasfornuis, oven, koffieapparaat, broodrooster etc. Verder is er een flatscreen televise met circa 60 TV zenders, waaronder NPO 1, 2, 3 en BVN (het beste van Vlaanderen en Nederland). Daarnaast diverse Engelse, Amerikaanse, Duitse en Spaanse zenders.

Appartementen
vanaf € 69,-

Deze appartementen (4) zijn tweeslaapkamer appartementen. De volgende keuzes zijn mogelijk:

- een appartement met twee slaapkamers met queensize bedden. Een van deze appartementen ligt direct aan het zwembad en heeft een mooi uitzicht op de tuin. Het andere appartement heeft een voor- en achter terras. Beiden appartementen hebben veel privacy.

- een appartement met een masterbedroom met queensize bed en op de zolderkamer 2-3 single beds en in de woonkamer een slaapbank voor twee personen. Dit appartement heeft veel privacy, kijkt uit op de tuin en het zwembad-pooldeck.

- een appartement met een dubbelbed (140 cm breed) en in de 2e  slaapkamer twee single beds of dubbel bed (Box spring). Dit appartement is nieuw, heeft veel privacy en een schitterend uitzicht op tuin en zwembad. 

In de woonkamer is voldoende zitgelegenheid, verder is er een flatscreen televise met circa 60 TV zenders, waaronder NPO 1, 2, 3 en BVN (het beste van Vlaanderen en Nederland). Daarnaast Engelse, Amerikaanse, Duitse en Spaanse zenders. 
Alle appartementen zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken: koel-vrieskast, magnetron, gasfornuis, oven, koffieapparaat, broodrooster etc. 

Delen